Hirdetés

53 milliméteres driver és extrán árnyékolt vezeték jellemzi a Cougar VM410-et

A jackes gamer headset strapabíró vázat és kétféle fülpárnát is kapott.

A Cougar ma bemutatta legújabb, elsősorban játékosoknak készült mikrofonos fejhallgatóját, amely a VM410 elnevezést kapta. Az over-ear kialakítású headset 53 milliméteres, grafén membránokkal operáló hangszórópárt kapott, ezek 113 dB-es hangerővel is képesek szólni, míg frekvenciatartományuk 20 és 20 000 Hz között van, a fejhallgató ellenállása pedig 32 ohm.


[+]

A két hangszóró egy alumíniumból készült vázra van felfogatva, amely a hangszórók oldalirányú, illetve függőleges mozgását is lehetővé teszi, továbbá állítható még a fejpánt mérete is. A dobozból kivéve egy műbőrrel burkolt fülpárnát találunk a fejhallgatón, a dobozban pedig lapul egy szövetborítású szett is, így mindenki maga döntheti el, hogy melyik típust részesíti előnyben.


[+]

A VM410 egy, az átlagosnál jobban árnyékolt és szigetelt, jack csatlakozóban végződő vezetéken keresztül csatlakoztatható számítógépünkhöz, konzolunkhoz vagy okos eszközünkhöz, a tökéletes kompatibilitást pedig a mellékelt, négypólusú jacket hárompólusúra alakító adapter garantálja.


[+]

A headset 260 grammos tömegébe belefért még egy leválasztható, zajszűrős mikrofon is, amit a vezetékén elhelyezett kezelőszerv segítségével némíthatunk le, de ugyanezen az egységen találjuk a fejhallgató hangerőállítására szolgáló tárcsát is.

A Cougar VM410 piacra megjelenése és tervezett vételára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés