Hirdetés

HDMI kimenet egy asztalon? A Cougar mérnökeinek idejébe ez is belefért.

A Mars Pro 150 asztalba épített hubnak köszönhetően nem kell egy külön HDMI adaptert fenntartanunk USB Type-C csatlakozós notebookunk mellett.

A Cougar már a harmadik, Mars névre hallgató gamer asztalát dobja piacra, az eredeti és a kisebb modell után most bemutatkozott a Mars Pro 150. A modellnévben olvasható szám egyszerre jelöli a szélességet (150 cm) és a maximális teherbírást (150 kg), míg a Pro jelző két extra tulajdonság miatt került bele a névbe.


[+]

Már az eredeti Marson is volt két USB 3.0 Type-A, illetve két 3,5 milliméteres jack csatlakozó, de az új kiadás HDMI kimenettel és USB Type-C porttal is rendelkezik, vagyis notebookunkat az asztalra kötve akár hubként is használhatjuk. Erre minden asztali perifériát és egy monitort csatlakoztatva, egyetlen kábellel használatra késszé varázsolhatjuk az asztali környezetet.


[+]

A három lépésben állítható magasságú (750, 800, 850 mm) asztal elődeihez hasonlóan beépített RGB világítást is kapott, amelyet akár alaplapról is vezérelhetünk, az asztallapot pedig karbonmintás fóliával borították be, ami a dizájn mellett a tartósságot is javítja.


[+]

A Cougar Mars Pro 150 vételára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés