Hirdetés

Ütős külső, de átlagos belső jellemzi a Cougar új miditornyát

Az MX440-G RGB remek dizájnja mellett viszonylag nagyobb szélessége miatt lehet jó választás.

MX440-G RGB néven mutatkozott be a Cougar új, legfeljebb ATX méretű alaplapokat fogadó toronyháza, a jelölésből pedig már sejthető, hogy bizony színes fényeknek sincs híján az újdonság. A világítás az egyébként üvegből készült előlap mögé beépített, három darab 120 milliméteres ventilátor keretében kapott helyet, de a fények természetesen kikapcsolhatók, ha valaki inkább csak hűtésre használná a légkavarókat. Igény esetén a hűtési rendszer további ventilátorokkal bővíthető a tetőlemez alatt és a ház hátoldalán, valamint vízhűtéshez tartozó radiátorok beszerelésére is van lehetőség, legfeljebb 360 milliméteres hosszig.


[+]

A 424 x 215 x 505 milliméteres gépház egyik oldallapja szintén edzett üvegből készült, ezzel rálátást biztosítva a kétkamrás beltérre. A felső szekcióban az alaplapon felül maximum 320 milliméter hosszú grafikus kártyák és legfeljebb 170 milliméter magas processzorhűtők kaphatnak helyet, míg a két 3,5, illetve három 2,5 hüvelykes adattárolóhely az alaplaptálca hátoldalán és a tápegység kamrájában található.


[+]

Az I/O panel szokás szerint az egyébként méretes szellőzőráccsal is ellátott tetőlemezen keresendő, itt a bekapcsológomb mellett két-két USB 3.0 és 3,5 milliméteres jack csatlakozó, illetve egy USB 2.0 port sorakozik.


[+]

A Cougar MX440-G RGB árazása és piacra kerülésének várható ideje egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés