Hirdetés

Elektroncsőre hajazó USB-s hangkodekkel frissít az Enermax

Az Enermax egy érdekes USB-s hangkeltővel rukkolt elő, mellyel elsősorban notebookok hangzását szeretné feljavítani a cég. Mint ismeretes a mobil masinák egyre kisebbek lesznek, és ez valamilyen szinten a beépítet hangkodek minőségét is negatívan befolyásolja. Ezek alapvetően nüánsznyi különbségek, de pár felhasználónak esetleg számíthat. A DreamBass AP001 pont őket célozza meg, ugyanis az Enermax elektroncsőre hajazó megoldása jó alternatíva lehet a hangminőség javítására.


[+]

A termék a VIA VT1620A jelzésű hangkodeket használja, ami két darab 24 bites csatornán keresztül képes megszólalni, melyeknek 80-90 dBA a jel-zaj viszonyuk. Ez a mobil termékek szintjén átlagosnak számít, de a DreamBass AP001 igazi előnye a MOSFET-alapú erősítő, mely mélyhangkiemelést alkalmaz 80 Hz alatt.

Az USB 2.0-s portra köthető termék két darab 3,5 mm-es jack interfésszel rendelkezik, melyek közül az egyik a hangkimenet, míg a másik a mikrofonbemenet. Az Enermax DreamBass AP001 43 dolláros árcédulát kap, de lesz egy DreamBass AP001E jelzésű variáns is, melyért 53 dollárt kell fizetni, de a csomag része egy 32 ohm impedanciájú, 95 dBA-es a jel-zaj arányú, 10 mm-es hangszórókkal felszerelt fülhallgató is.

Előzmények

Hirdetés