Hirdetés

Előrendelhető a 10,1"-es Toshiba Thrive tablet

A mérsékelten sikeres Folio 100 után a gyártó idén június közepére ígérte legújabb 10,1"-es táblagépét, a Regza AT300-at, ám ezzel a névvel egyelőre csak a Japán piac találkozhat, az amerikai boltokba ugyanis Thrive néven fog bekerülni, valamikor július közepén. A türelmetlenebbek azonban már most előrendelhetik a Tegra 2 SoC-ra alapozott táblagépet háromféle változatban, melyek között tulajdonképpen csak a tárhelyet illetően van különbség (8 GB, 16 GB vagy 32 GB).

Az 1280x800 képpont felbontású, multi-touch érintőkijelzővel és dupla kamerával szerelt Thrive 1 GB memóriával és az említett méretű tárhelyekkel, IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth vezérlővel, gyorsulásmérővel, e-iránytűvel, GPS-szel, fényérzékelővel lesz ellátva. Ezeken felül a Thrive más színűre is cserélhető csúszásvédelemmel ellátott Easy Grip hátlapot, mini HDMI-t, USB aljzatot és SD-kártyaolvasót is kap, a tápellátásról pedig a cserélhető 23 Whr akkumulátor gondoskodik. A gépen már a Google Android 3.1 operációs rendszer fog működni, ami a 3.0-s változathoz képest számos fontos újítást tartalmaz.

A Toshiba Thrive tehát 429,99, 479,99 és 579,99 dollár áron rendelhető meg, és remélhetőleg idehaza is hamarosan találkozhatunk az első példányokkal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés