Hirdetés

Két ünnep között sem pihennek az EKWB-nél, újabb hűtőblokkal zárják az évet

Ezúttal az EK-Quantum Momentum² széria bővült egy processzort és ASUS alaplapot egyszerre hűteni képes modellel.

Az EK Waterblocks EK-Quantum Momentum² széria tagjainak egyik közös tulajdonsága, hogy nem csak processzorunkat, de alaplapunk VRM részét is lefedik, így a blokkra épített vízhűtéses rendszer mindkét komponens hűtéséért felel, ráadásul anélkül, hogy külön hűtőblokkot kellene vásárolnunk a két alkatrészhez. Mivel ezek a területek minden alaplap esetében eltérő alakúak, elrendezésűek és méretűek, ezért az EKWB-tól már megszokhattuk, hogy az elterjedtebb modellekhez külön monoblokkot készít, ezúttal pedig a Mini-ITX formátumú ASUS ROG Strix X570-I Gaming lap dizájnját figyelembe véve alkották meg legújabb blokkjukat.


[+]

Ahogy az a széria többi tagjára is igaz, az eszköz nikkelezett réz felületen keresztül érintkezik a VRM rendszerrel és a processzor kupakjával, a folyadékot pedig az akril fedlapnak köszönhetően keringés közben is láthatjuk. Az esztétikát a 19 darab beépített D-RGB LED növeli, amelyek a 3 tűs csatlakozó bekötése után az ASUS saját, Aura Sync névre hallgató szoftveréből is vezérelhetők. A szerelést a már előre telepített távtartók könnyítik – na nem mintha az EK egyedi rendszerét annyira bonyolult lenne összedobni, a gyártó mindig is nagyon odafigyelt ökoszisztémájának egyszerűségére.


[+]

Az EK-Quantum Momentum² ROG Strix X570-I Gaming D-RGB a tervek szerint februárban lesz elérhető, az előrendelést pedig már most leadhatjuk a gyártó weboldalán 213,33 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés