Hirdetés

Már EKWB márkanévvel is vásárolhatunk disztropanelt a Lian Li O11 Dynamichoz

Bár a Lian Li palettáját díszítő panel is az EK tervezése, a szlovénok legújabb terméke esetében már a forgalmazás feladatát is megtartották maguknak.

Hazugság lenne azt állítani, hogy a hangzatos nevű EK-Classic DP Front PC-O11D D-RGB + SPC PWM az EK Water Blocks csapatának első, a Lian Li O11 Dynamic házhoz tervezett disztropanelje, hiszen már készítettek egy hasonló eszközt, ám az a Lian Li O11D G1 megnevezést kapta, ennek megfelelően pedig a neves házgyártó termékének számított. Az viszont igaz, hogy a fent említett modell valóban a gyártó első, saját forgalmazású ilyen terméke.


[+]

A kütyü lényege, hogy egy eszközben testesíti meg a merev csövezésű vízhűtéses rendszerekhez szükséges tartályt és vízpumpát, mindez pedig még csak csúnyának sem mondható, köszönhetően a teljes egészében akrilból készült háznak, és az abban elhelyezett, az alaplapról vezérelhető ARGB LED szalagnak. A 413,23 x 202,72 x 26 mm kiterjedésű tartályt a már említett ház előlapja mögé tudjuk beszerelni, ebben tehát eltér a Lian Li márkanév alatt forgalmazott párjától, amelyet még az alaplaptálcával egy síkba lehetett beépíteni.


[+]

Az akril átlátszóságának köszönhetően szabad szemmel is jól látható csatornákhoz szabványos, G1/4” méretű csőcsatlakozók tartoznak, ezeken keresztül csatlakoztathatjuk a CPU egy, illetve a GPU legfeljebb két blokkját, a kör pedig a ház tetejébe szerelt radiátorral lesz teljes. A hűtőfolyadék megfelelő keringését egy PWM-vezérlésű SPC pumpa biztosítja, amelynek maximális teljesítménye 250 l/óra.


[+]

Az újdonság 199,81 eurós áron került be az EK webáruházába, a raktárakba érkezés idejét azonban még nem tudják megjósolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés