Hirdetés

Éjfekete házak játékosoknak

A Two Hundred, Three Hundred, Nine Hundred és a Twelve Hundred után az Antec kiadta a játékosoknak szánt házsorozatának új tagját, a Six Hundredet. Az új ház alapterülete 212 x 492 mm, magassága 491 mm, tömege pedig 6,9 kg, Mini-ITX, microATX és ATX alaplapok szerelhetők bele. Elöl három darab 5,25”-os meghajtóhely áll a rendelkezésünkre, a merevlemezek számára pedig egy hatfiókos keretet építettek belülre.

[+]
[+]

Az előlapra három 2.0-s USB és két audiocsatlakozót, illetve egy 3,5”-os hot-swap helyet tettek. A gépházat a szögletes formák és a sötét, matt színek uralják, az oldalán és felülről is ablakok engednek betekintést a belső részbe. A processzorhűtő szerelését és cseréjét az alaplaptartó panel kivágása segíti.

[+]
[+]

Természetesen a hűtésről sem feledkeztek meg. A házban hátul egy 120 mm-es, kék LED-es TwoCool található, felül pedig egy 200 mm-es, ugyancsak kék LED-es TriCool ventilátor hűsíti, ráadásul az előlap is rácsos kialakítású. Az első részre további kettő, oldalra egy 120 mm-es légkavaró rendelhető. A rácsoknál mosható porvédő betétek szűrik a beérkező levegőt. Az Antec Six Hundred Európában már előrendelhető 61 euróért.

A Cooler Master ezúttal nem új házzal, hanem egy frissített modellel jelentkezett. A népszerű Storm Sniper számítógépháza esett át kisebb-nagyobb újításokon, javításokon. Az új változatot Sniper Black Edition névre keresztelték.

Teljesen fekete festést kapott, nemcsak kívül, hanem belül is. Az új meghajtórögzítések immár teljesen kompatibilisak lettek a 2,5”-os SSD-kkel. A hűtéséről három 200 mm-es, 142 cfm légszállításra képes Storm Force ventilátor gondoskodik. A Black Edition már elérhető az online áruházakban 180 dollár körüli áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés