Hirdetés

Itt a kisebbik Antec „csontváz”

A tavalyi év szeptemberében mutatta be az Antec az elsőre meghökkentő kialakítású számítógépházát, ami szakítva a hagyományos dobozformával, újszerű elrendezéssel és külső burkolat nélkül került forgalomba. A Skeleton alapötletéből kiindulva elkészült annak miniatürizált változata, amelyet Mini Skeleton-90 néven jelentettek be.

Mini Skeleton-90
Antec Mini Skeleton-90

A kisebbik Skeletont kifejezetten a Mini-ITX szabványnak megfelelő méretű alaplapok fogadására tervezték. Tápellátásukról is gondoskodtak, az Antec egy 90 W teljesítmény leadására képes tápegységgel látta el. A különböző méretű meghajtók számára egy 5,25, két 3,2 és két 2,5 hüvelykes helyet alakítottak ki, így a Solid State meghajtók esetében sem kell szerelőkeretet keresni.

A 190 mm magas, 210 mm széles és 230 mm mély, 0,8 mm-es acélból készült ház szellőzéséről nem kell különösképpen gondoskodni, mindenesetre az Antec két ventilátorral is felszerelte. Az egyik az alaplapi tálca végén található és 70 mm-es átmérővel rendelkezik, a másik 150 mm-est pedig a felső részben helyezték el és a látvány kedvéért kék LED-ekkel is megvilágították.

Az Antec három év garanciát vállal a Mini Skeleton-90-re, ami a disztribútorokon keresztül már elérhető, ajánlott fogyasztói árát 119 dollárban állapították meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés