Hirdetés

Hamarosan jön az Antec Two Hundred

Az Antec a Computexen mutatta be elsőként Two Hundred névre keresztelt új számítógépházát, ami egyszerűbb kialakítása révén várhatóan kedvező áron lesz majd kapható. Kinézetre komolyabb képességű társaihoz hasonlít, de némiképp kevesebb extra szolgáltatást vonultat fel. A tápegységet továbbra is alulra lehet beszerelni, a felső részen pedig egy 140 mm-es ventilátort helyeztek el. A szellőzésről további légkavarók gondoskodhatnak, a hátlapra egy, az előlapra pedig két 120 mm-es példány szerelhető, de az oldallapon is alakítottak ki egy szabad helyet.

Antec Two Hundred
Antec Two Hundred - Fotó: PROHARDVER! [+]

A Two Hundred az ATX szabványnak megfelelő alaplapokat képes fogadni, a processzorfoglalat környékén található részt pedig kivágták, hogy a hátlapi merevítővel szállított hűtők fel- vagy leszerelése egyszerűbb legyen. A meghajtók számára összesen tíz bővítőhely került kialakításra, melyek szereléséhez sajnos sükség van célszerszámra is. A három 5,25-ös és egy 3,5 hüvelykes meghajtóhelyet az előlapról is el lehet érni, további merevlemezeket pedig a hat belső rekesz valamelyikébe lehet elhelyezni. A felszereltségbe még két USB 2.0 port, egy audiokimenet és egy mikrofonbemenet tartozik, amelyek az előlap felső részén kaptak helyet.

Az Antec egyelőre nem tette közzé, hogy a Two Hundred mikor és milyen áron kerül majd piacra, de egyes források 60 dollár körüli árcédulára tippelnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés