Hirdetés

Patyolat E-ATX-es miditorony az Antec fémjelzésével

A látszatra jól szellőző géplak érdekessége, hogy elöl két 185 mm-es légkavarót is elszállásolhat.

Az Antec egy Mini-ITX, microATX, ATX, meg E-ATX- formátumú deszkák fogadására felkészített házzal bővítette portfólióját, ami tetőtől talpig fehérbe öltözött, és a DP505 White nevet kapta.


[+]

A 490 mm magas, 220 mm széles és 481 mm mély, 7 bővítőhelyes modell kétkamrás belterében 170 mm magas processzorhűtők, 375 és 205 mm hosszú videokártyák, illetve tápegységek férnek el, miközben az alkatrészekre legfeljebb hét ventilátor küldheti a hűsítő fuvallatokat. Érdemes megemlíteni, hogy a fémhálós frontba nem csupán három 120 vagy 140 mm-es légkavarót, hanem – ahogy bevezetőnkben már írtuk – akár két 185 mm-eset is becsavarozhatunk, de három 120 mm-es, ARGB LED-ekkel megszórt példányt gyárilag megkapunk a pénzünkért.


[+]

A balról 4 mm vastagságú edzett üveglappal takart beltérbe két 2,5 hüvelykes, plusz két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtót építhetünk be, míg a vizes rendszerek elkötelezett hívei maximum három radiátorban (két 360, meg egy 120 mm-es) gondolkodhatnak. Alul és felül porszűrő betétek vigyáznak hardvereink tisztaságára, és a tetőlemez jobbján elhelyezett csatlakozópanelen két USB 3.0, valamint egy USB Type-C 3.2 konnektor figyel a dupla 3,5 mm-es jack, továbbá a fényeket dirigáló gomb tőszomszédságában.


[+]

Az alaplapi tálca mögött kábelrendezésre 23 mm-es helyet hagyó holmi 112 eurós ajánlott fogyasztói áron már kosárba rakható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés