Hirdetés

Sokat dolgoztak az Antec új házának szellőzésén

A DP502-t minden oldalról kilyuggatták és ventilátorokkal is gazdagon kitömték a belső hőmérsékletek minél alacsonyabban tartásának érdekében.

Az Antec újabb F-LUX, azaz Flow Luxury elv alapján épített gépházat mutatott be a DP502 FLUX személyében, amelynél elsődleges szempont volt a szellőzési képességek maximalizálása. Ennek érdekében nem csak az előlap, de a tetőlemez és a jobb oldallap is kapott szellőzőrácsokat, ráadásul a beltérben összesen öt ventilátor gondoskodik a légáramlatok megfelelő irányba tereléséről. A hűtőrendszer egyébként kilenc légkavaróig bővíthető, igény esetén pedig akár 360 mm hosszú radiátorok beszerelése is megoldható.


[+]

Az ATX méretű toronyház nagyrészt acélból és műanyagból készült, kivétel ez alól a bal oldalon elhelyezett, 4 mm vastag edzett üveglap. Mivel ennek köszönhetően belátni a beltérbe, így a tervezők nem hagyhatták ki az ARGB fényeket sem, ezek az előlap mögötti három ventilátor keretében kaptak helyet, amelyeket egy alaplapra is köthető ARGB kontroller vezérel.


[+]

A ház legfeljebb 405 mm hosszú grafikus kártyák és maximum 175 mm magas processzorhűtők beépítésére ad lehetőséget, míg merevlemezből három, SSD-ből pedig kettőt tudunk beszerelni. Sokaknak jó hír lehet, hogy a felső szekcióban egy eltávolítható, 5,25 hüvelykes meghajtóhely is található, amelyhez elölről egy kihajtható ajtó mögött férünk hozzá, így akár optikai meghajtóval is felszerelhetjük számítógépünket. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és két-két USB 3.0, illetve 3,5 mm-es jack csatlakozót foglal magában, de ide került a bekapcsológomb és a világítás vezérlésére szolgáló kapcsoló is.


[+]

Az Antec DP502 FLUX a gyártó állítása szerint „hamarosan” piacra kerül, vételára pedig 70 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés