Hirdetés

Új zászlóshajót avatott az Antec házakkal foglalkozó részlege

Az előlapi kijelzővel érkező konstrukció belseje nem csak tágas és hozzáférhető, de az alkatrészeinket sem akarja megfőzni.

Az Antec egy könnyen szerelhető, jóll szellőző E-ATX-es nagytoronnyal adott magáról életjelet, amit 2 éves garanciával megtámogatva (nettó) 160 dolláros áron hozott kereskedelmi forgalomba.


[+]

Az 522 mm magas, 230 mm széles és 522 mm mély, 8 bővítőhelyes Performance 1 FT mindkét oldalról 4 mm vastagságú edzett üveglappal takart belterében 175 mm magasra nőtt processzorhűtőt, 400 mm hosszú – vertikálisan ugyancsak beépíthető – videokártyát, három 2,5, illetve két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes háttértárolót és tíz ventilátort állíthatunk csatasorba, de radiátorból sem kell beérnünk háromnál kevesebbel, ráadásul ezekből az egyik 420, egy másik pedig 360 mm-es lehet. Tartozékként három 140 és egy 120 mm-es, szabályozható fordulatszámú, 30 mm vastag kerettel rendelkező Storm T3 PWM légkavarót kapunk a csomaghoz, és hardvereink tisztaságára három porszűrő betét vigyáz.


[+]

A 1,2 mm-es lyukacsokkal ellátott, fémhálós front egy mozdulattal leszedhető a mágneses rögzítésnek köszönhetően, így az eltávolítható tetőrésszel bíró, üresen 12,55 kilogrammos géplak nem csupán masinánk építésekor igyekszik majd a kedvünkre tenni, hanem annak takarításakor is.


[+]

Az alaplapi tálca mögött 30 mm-es helyet hagytak a kábelrendezésre, és az ízléses végeredmény elérésében tíz tépőzáras pánt, továbbá két takarólemez segédkezik. A kivehető kombókeretnek otthont adó tápkamrában a légzőrések sokasága miatt nem reked meg a hő, és a tépőzáras történethez még hozzátartozik, hogy az efféle pántok hátulról sem hiányoznak, szóval a deszkánk csatlakozópaneljéből logó madzagokat szintén kulturáltan csokorba gyűjthetjük.


[+]

A felső borítás jobb szélén megtelepedett interfészek sorában egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen2 Type-C aljzatot, két USB 3.0 portot, plusz egy 3,5 mm-es kombójacket üdvözölhetünk, és e csatolókhoz grátisz porvédő dugók járnak. Említést érdemel, hogy az előlap tetején egy kijelzőcske trónol, amire a CPU vagy a GPU hőmérsékletét írathatjuk ki az I/O szekcióban állomásozó, "Temp" feliratú gomb megnyomásával, azonban ehhez a gyártó iUnity szoftverének telepítése is szükséges.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés