Hirdetés

Újabb házzal gyarapodott az Antec FLUX termékcsaládja

A szóban forgó géplakba kilenc légkavarót és/vagy három radiátort építhetünk be.

Az Antec nemrégiben egy újabb FLUX szériás miditoronnyal szaporította felhozatalát, ami a DF800 FLUX nevet kapta. A 488 mm magas, 220 mm széles és 479 mm mély, 7 bővítőhelyes megoldás Mini-ITX-től ATX-es méretig képes alaplapokat fogadni, és kétkamrás belterére 4 mm vastagságú edzett üveglapon keresztül nyílik rálátás.


[+]

A processzorhűtők 175 mm-es magasságig, a videokártyák 405 mm-es hosszúságig támogatottak, de háttértárolókból sem kell beérnünk három 2,5, egy 3,5 és két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtónál kevesebbel.


[+]

A hardverek hőmérsékleti mutatóit legfeljebb kilenc ventilátorral tarthatjuk kordában, és ezekből öt 120 mm-es példányt (amelyekből hármat ARGB LED-ekkel tűzdeltek meg, szóval a csomagban akad egy hateszközös PWM/RGB kontroller is) gyárilag megkapunk, de a vízhűtések kedvelőire is gondoltak a tervezők, ugyanis három radiátor számára (két 360, plusz egy 120 mm-es) van hely odabenn. Alkatrészeinket három szűrőbetét óvja a portól, és a háromszöges mintázattal díszített, műanyagból készült fronton feltűnik a fémháló is.


[+]

A tetőn található I/O szigeten két USB 3.0 konnektor, meg két 3,5 mm-es jack ült meg a bekapcsoló, illetve a fényeket vezérlő gomb társaságában, és mindegyikhez jár egy porvédő dugó. A vételár 95 euró környékén alakul, a garancia 2 éves időtartamra szól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés