Hirdetés

Divatot teremtett egy új PC-ház díszítő eljárás

A trend elindítója a német Media-Center cég. Olyan eljárást kínálnak, amivel a házak oldalára különböző képeket és motívumokat helyezhetünk el. Aki eddig ilyesmire vágyódott, az jó mélyen a zsebébe nyúlt és külön házfestő művészt hívott (feltéve ha talált ilyet).

Az új eljárás lényege, hogy a felhasználó kiválaszthat bármilyen motívumot a vállalat weboldalán található minták közül, vagy akár önmaga is kigondolhat egy illusztrációt, és ezt a cég később rányomtatja a számítógép házának falára. A vállalat szerint lényegében mindegy, hogy a ház fémből, műanyagból, vagy üvegből készült, a megoldás mindezekre adott. A vízálló és UV-sugárzást is kibíró színek ugyanis majdnem minden anyagon jól mutatnak, akár sötétben is. Ha pedig az oldallapunk átlátszó, akkor a nyomtatás után akár belülről is megvilágíthatjuk.


Forrás: www.chip.de

Az online rendelés után a felhasználó elküldi a háza oldallapját és a kiválasztott képet vagy motívumot a cégnek, majd a kész mű kikézbesítésekor kifizeti az 50 eurós árat.

Az új eljárás divatot teremtett, egyre több országban kezdenek el működni a "házoldallap-nyomdák". Várhatóan hónapokon belül hozzánk is elér ez az új őrület, mindenesetre híreinkben erről is tudósítani fogunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés