Hirdetés

Alumínium házak a Skyhawktól

A Cooler Master házai nem csak optikailag tartoznak az igazán nemes termékek sorába, de minőségileg is. A Cooler Master legújabb házánál egy frontoldali ajtót nyitottak, amelyen keresztül a bekapcsolás után jól láthatók a LED-ek fénye és gyönyörű látványt nyújt a számítógépház-sorozat plexiüvegbe begravírozott logója. Summa-summárum, aki Cooler Master termékeket vesz, a gyártó szerint minőséget kap, ám a legolcsóbb termék ára is megközelítően 239 euró.

Az újonc Skyhawk főleg az átlagosabb és olcsóbban előállítható szerkezeti felépítésű házakat részesíti előnyben, ezért a modelljei inkább "noname" termékeknek tűnnek. Egészen addig, míg a modelleket meg nem vizsgáljuk közelebbről. Így például megláthatjuk a félig-meddig a szem elől elrejtett előlapi hőmérséklet-kijelzőt és világítást, ami akár egy diszkóvilágítás konkurenciája is lehetne. Mindezekért az extra funkciós termékekért már 79 eurótól hozzájuthatunk.

A Lian Li a számítógépházak másik nagyágyúja. A kínai cég nem változtat megszokott házfelépítési koncepcióján, de vajon miért is tenné? Aki minőséget keres és egyszer már volt szerencséje egy Lian Li házhoz, minden valószínűség szerint spórolni fog magának pénzt még egy ilyen márkájú modellre és nem vesz majd egy noname házat. A Lian Li 150 eurótól kínálja termékeit és így a Skyhawk és a Cooler Master között félúton helyezkedik el - legalábbis, ami az árversenyt illeti. Meg kell még említenünk, hogy mind a Thermaltake, mind a Chieftec, mind számos másik cég "gyárt" (kínál, így precízebb) még alumínium házakat, választék tehát van bőven.

Az új Skyhawk számítógépházak valószínűleg a márciusi CeBIT-en lesznek megtekinthetők.


Forrás: www.hardtecs4u.com

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés