Hirdetés

Pazar kivitelű dokkolós hangrendszert mutatott be a Denon

A kisméretű Apple dokkolós otthoni audioeszközök most nagyjából abban a pozícióban vannak,  mint 20-30 éve a kazettás magnók vagy még korábban a kisméretű hordozható rádiók. Azaz rengeteg gyártó van a piacon, a verseny ölre megy, és nehéz újat mutatni.

Denon DSD-500
Denon DSD-500

Így az iparági szereplők minden eszközt megragadnak, hogy kitűnjenek a terméktengerből. Így tett a Denon is, amely a most bemutatott DSD-500 esetében az elegáns, igényes formatervezésre nagy hangsúlyt fektetett. Az augusztustól megvásárolható modell négy darab 25 wattos hangszóróval rendelkezik. A 45 cm széles, 17 cm mély és 23 cm magas modell 5,4 kilogrammot nyom.

Denon DSD-300
Denon DSD-300

A Cocoon fantázianevű DLNA kompatibilis termék támogatja az Apple féle AirPlay vezeték nélküli technológiát. Beépített médialejátszója képes az MP3, WMA, WAV, LPCM és FLAC fájlok közvetlen megszólaltatására, amelyek az USB porton keresztül is eljuttathatóak rá. A készülék nem lesz olcsó, hiszen 750 dollárt kell majd érte fizetni. A terméknek van egy kistesója is, a DSD-300 személyében. Ennek teljesítménye 50 watt, nem rendelkezik dokkolóval, viszont került bele egy 5 órányi működésre elegendő energiát biztosító akkumulátor, és egy százassal kevesebbe is fog kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés