Hirdetés

A JVC audió tornya körben szórja a hangokat

Bár a JVC a világ első dokkolós audió tornyának tartja a közelmúltban bemutatott NX-SA5-t, azért nem kell mindent elhinni, hiszen láttunk már korábban is hasonló termékeket. Az tény, hogy nem túl gyakori ez a fajta kialakítás, amelynek egyik különlegessége, hogy így lehetővé válik a hangok 360 fokban történő sugárzása.

JVC NX-SA5
JVC NX-SA5

Az persze jó kérdés, hogy kinek van erre valóban szüksége, mindenesetre a japán vállalat terméke a négy darab 5 wattos hangsugárzónak köszönhetően képes erre. Került bele egy húsz watt teljesítményű mélynyomó is, így elméletileg a mély hangok telt, dinamikus megszólaltatása is megoldott.

A körülbelül három kilogrammot nyomó, 33 centi magas minitorony kapott egy dokkolót is, így közvetlenül képes az iPodokon, iPhone-okon található zenék lejátszására. Rendelkezik saját médialejátszóval, így az USB-n keresztül csatlakoztatott külső adattároló egységeken található MP3 és WMA számok megszólaltatását is biztosítja. FM tunerének köszönhetően rádiózásra is használható. A szokásoknak megfelelően hivatalos árat a cég egyelőre nem közölt. Az biztosnak látszik, hogy első körben Japánban kerül majd a boltok polcaiba, egyes internetes pletykák szerint 300 dollárnak megfelelő vételáron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés