Hirdetés

Denon DBT-1713UD: sokoldalú hálózati médialejátszó érkezik

A Denon egy újabb hálózati médialejátszóval lép színre a DBT-1713UD típusjelzésű modell személyében. Az egységbe egy olyan saját mechanizmussal rendelkező optikai meghajtó került, amely csillapítja az esetleges rezgéseket, gyorsabb indulást tesz lehetővé, illetve a lemezek olvasási sebességét is megnöveli.

Denon DBT-1713UD
Denon DBT-1713UD

A BDXL szabványon kívül minden fontosabb típus kezelését biztosítja. Így megbirkózik a 3D, a gyári, írt és újraírt Blu-ray és DVD lemezekkel, CD-kkel, sőt az SACD korongokat is képes lejátszani. A digitális térhatású audio formátumok közül a Dolby Digital+, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio Dolby True HD és a DTS-HD Master Audio támogatott. Médialejátszója képes az USB porton keresztül csatlakoztatott adathordozókon vagy az otthoni hálózaton található egyéb médiaállományok kezelésére. Így többek között a módot ad MKV, WMV HD, Divx HD és M2TS videók megjelenítésére, illetve a veszteségmentesen tömörített FLAC zeneszámok megszólaltatására is.

Denon DBT-1713UD
Denon DBT-1713UD

A DLNA 1.5 kompatibilitású termék képes bizonyos netes tartalmak, így például a YouTube, valamint különféle internetes rádiók közvetlen elérésére. Természetesen távirányító jár hozzá, de igény szerint egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével akár egy okostelefon segítségével is vezérelhető. A Denon DBT-1713UD Európa nyugatibb felén körülbelül 630 dollárnak megfelelő vételáron már kapható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Denon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés