Hirdetés

Újabb taggal bővült a Creative Zen PMP család

A Zen még mindig jól csengő márkanév a mára óriásivá dagadt PMP piacon, így nem meglepő, hogy a Creative a lehető legtöbbet akarja kifacsarni belőle. A széria legújabb tagja az X-Fi3 tulajdonképpen semmi extrát nem nyújt, "csak" azt kínálja, amit egy jó hordozható médialejátszónak 2011-ben tudnia kell.

Creative Zen X-Fi3
Creative Zen X-Fi3

Két hüvelykes, 640x480 képpont felbontású, 262 ezer szín megjelenítését biztosító TFT kijelzővel látták el. Ennek köszönhetően lehetővé teszi képek (csak JPG), illetve videók – WMV9, MPEG4-SP, AVI (DivX4/5, XviD) – megjelenítését is. Zeneszámok esetén az MP3 mellett a FLAC, AAC, WAV, Format 4, illetve AAX formátumok jöhetnek szóba. Támogatja a Bluetooth 2.1 adatátviteli technológiát, így lehetőség nyílik arra is, hogy az eljárással kompatibilis hangszórókra, audio rendszerekre vezeték nélkül transzportálja át a zenét a felhasználó.

Beépített tunerjének, illetve mikrofonnak köszönhetően rádiózásra, illetve diktafonként is használható. Rendelkezik egy integrált hangszóróval, így a villamoson mindenkinek módja nyílik arra, hogy kedvenc számaival szórakoztassa utastársait. A 45 gramm súlyú termék akkumulátora húsz órányi folyamatos zenelejátszásra, vagy öt órányi videózásra elegendő energiát biztosít. Integrált olvasója a 32 GB-os kártyák kezelésére is képes. A 8 gigabájt belső memóriával bíró verzióért 100 dollárt kell fizetni, a 16 GB tárolókapacitású pedig 140 dollárba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés