Hirdetés

Android alapú, Full HD támogatást kínáló PMP a Lattezonetól: ez az Ice Smart

175 dollárért kínálja a Lattezone legújabb hordozható médialejátszóját, az Ice Smartot. A vállalatot 2000-ben alapították Kaliforniában, és kezdetben telefonkiegészítőket gyártottak, ám az utóbbi időben átnyergeltek a tablet, illetve PMP piacra.

Lattezone Ice Smart
Lattezone Ice Smart

A készülék lelke egy 800 Mhz-es Telechips 8903 ARM11 processzor, és Android Gingerbread 2.3 operációs rendszer fut rajta. Öt hüvelykes érintőképernyőjének maximális felbontása 800x480 képpont, rendelkezik beépített hangszórókkal (2x10 mW), illetve diktafonnal.

Az audio formátumok közül az MP3-ak mellett támogatja a WAV, WMA, ASF, APE, FLAC szabványokat. Videók esetében az MPEG-2, MPEG-4, H.264, WMV, MP4, RMVB, FLV, illetve MKV formátumok jöhetnek szóba. Természetesen digitális fotóalbumként is használható, amennyiben a képek JPG, BMP, PNG vagy TIFF kiterjesztésűek. A G-szenzorral megtámogatott Ice támogatja a Full HD videók lejátszását, azaz akár otthoni médialejátszóként is megállja a helyét, a megjelenítőkhöz pedig egy HDMI porton keresztül csatlakozhat.

Integrált memóriája nyolc gigabájt, de a kártyaolvasónak köszönhetően ez akár 32 GB-tal kibővíthető. Sajnos arról nem szolgált információval a gyártó, hogy akkumulátora mennyi ideig bírja a strapát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés