Hirdetés

Ujjnyi méretű MP3 lejátszót mutatott be az USB Brando a Mini Cube személyében

Az USB Brando gyaníthatóan nem túl ismert márkanév Magyarországon, de azért a nevéből könnyen sejthető, hogy mivel foglalkoznak. Igen, mindenféle olyan ketyerével, amelyet USB-n keresztül a számítógéphez lehet csatlakoztatni. A szokásos billentyűzet-webkamera-egér szentháromság mellett forgalmaznak olyan különlegesebb darabokat, mint például az ezen keresztül tölthető mini távirányítós helikopter.

USB Brando Mini Cube
USB Brando Mini Cube

A Mini Cube is már elnevezésében árulkodik arról, hogy mire is számíthatunk. Bizony, egy kisméretű, 25 x 25 mm-es, kocka alakú eszközről. Ez nem nagy újdonság az MP3 lejátszó szegmensben, hiszen hasonló kialakítású darabok már évek óta megvehetőek. Azonban a mérete miatt mégis figyelemre méltó, hiszen szó szerint az ujjbegyen is elfér, alig nagyobb, mint egy negyeddolláros, és súlya mindössze 16 gramm.

USB Brando Mini Cube
USB Brando Mini Cube

Kijelző nem került rá, így a könyvtárstruktúrák kezelése sem jöhet szóba. Az MP3 formátumon kívül csak a WMA fájlok lejátszását támogatja még, ami a mai világban kimondottan karcsú teljesítmény. Az integrált tuner viszont nem rossz ötlet, hiszen így rádiózásra is használható. Beépített memóriája 2 GB, de a kereken húsz dolláros árért cserébe nem várhatunk terabájtokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés