Hirdetés

Szerencsére nem maradt le az RGB a Corsair új vezeték nélküli fejhallgatóiról

A Virtuoso RGB Wireless a kategóriájában megszokott dinamikatartomány kétszeresével büszkélkedhet, csatlakoztatni pedig háromféle módon is tudjuk.

A Corsair két új fejhallgatóról rántotta le a leplet, a fekete és fehér színben elérhető Virtuoso RGB Wireless és az alumínium betétekkel díszített, sötétszürke színű Virtuoso RGB Wireless SE megoldásokról. A két változatnál a tartozékok tekintetében is van némi eltérés, az SE kicsit jobb minőségű lecsatlakoztatható mikrofont, valamint egy szövet szütyőt is magáénak tudhat.


[+]

A plüss borítású memóriahabos fülpárnák alatt egy 50 milliméteres hangszórópár teljesít szolgálatot, amely 20 és 40 000 Hz közti hangtartományban működik, ez nagyjából az átlagos érték duplája. A 360 grammos fejhallgatók virtuális 7.1 térhangzással igyekeznek segíteni a játékélményen, a külvilág lenyűgözésére pedig a mindkét oldalon RGB LED-ekkel megvilágított Corsair logó szolgál. Utóbbit a gyártó iCUE szoftveréből vezérelhetjük, de innen érjük még el például a hangszínszabályzót is. Számítógépünkhöz és egyéb eszközeinkhez háromféle módon csatlakoztathatjuk a Virtuoso RGB Wireless modelleket, a mellékelt 3,5 milliméteres jack és USB csatlakozóban végződő kábelek mellett a Splitstream technológia is rendelkezésünkre áll. A beépített akkumulátor 20 óra üzemidőt tesz lehetővé, ez a készülékházba rejtett gyorsulásmérőnek is köszönhető, amely automatikusan alvó módba teszi az eszközt ha úgy érzékeli, hogy egy ideje nem nyúltunk hozzá.

A Corsair új üdvöskéi már rendelhetők a gyártó weboldaláról, a sima 180, az SE utótaggal megtoldott modell pedig 210 dollárt kóstál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés