Hirdetés

Megtartja a nehéz VGA-kat a Cooler Master újdonsága

Az ELV8 Universal Graphics Card Holder nevű fejlesztés ráadásul RGB LED-eket is kapott.

A grafikus vezérlők fejlődésével egyre extrémebb megoldásokkal találkozhat a felhasználó, és a megfelelő hűtőteljesítmény érdekében a gyártók már a tervezett hűtőn sem feltétlenül spórolnak. Ez egyrészt jó, hiszen kellemes hőfokokat eredményez, de sokszor igen nagy tömegűvé teszi az adott VGA-t, ami merevítés nélkül nem túl optimális. Főleg azért, mert a legtöbb hátban az alaplap függőlegesen áll, tehát a VGA tömege pont lehúzza az egyik oldalát, még akkor is, ha a felhasználó nagyon meghúzza azokat a bizonyos csavarokat a hátlap közelében.


[+]

A Cooler Master most bejelentette a fenti probléma megoldását, méghozzá az ELV8 Universal Graphics Card Holder nevű eszköz személyében. Ez egy végtelenül egyszerű fejlesztés, de nagyon praktikus, ugyanis a szimplán be kell illeszteni a VGA alatti bővítőhelyekre, és találni kell egy olyan pozíciót, ami jól tartja az adott grafikus kártyát. Ebben nagy segítségre van a tartószerkezet konfigurálhatósága.


[+]

Természetesen egy nagyon fontos dolog nem maradhatott le az ELV8-ról sem, elvégre ma már RGB LED-ek nélkül még az ennyire ötletes és hasznos szerkezeteket sem feltétlenül biztos, hogy el lehet adni. Ráadásul a szinkronizáció is biztosított az alaplapi RGB technológiákkal (ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light, ASRock Polychrome Sync), de egy vezérlőszoftver is a csomag része.

A Cooler Master ELV8 Universal Graphics Card Holder már a héten rendelhetővé válik, az ára 25 dollár lesz.

Előzmények

Hirdetés