Hirdetés

Nyitott kialakítású, vezetékes headset a Corsair vitorlái alatt

Az ízléses megjelenésű, két színben választható megoldás az amerikai vállalat fémvázas Virtuoso szériájának sarja.

A Corsair legújabb nyitott headsetje a Virtuoso Pro elnevezést kapta, és 3,5 mm-es jackben végződő, 1,8 méter hosszúságú kábellel kapcsolható a célgéphez.


[+]

A feketében és fehérben készülő periféria 50 mm-es grafén sugárzói a 20-tól 40 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak, és 114 dB-es hangnyomásukhoz 32 ohmos impedancia társul. A leválasztható, hajlékony szárú mikrofon vese iránykarakterisztikával 100-tól 10 000 Hz-ig képes a hangokat továbbítani, és míg érzékenysége -41 dB, addig impedanciája 2,2 kiloohm, eltávolításával pedig lehetőségünk nyílik egy XLR-es vagy USB-s példány csatlakoztatására.

[+]

A memóriahabos fülpárnákon lélegző szövethuzat feszül, de a fejpántról sem hiányzik a párnázás, miközben maga a váz alumíniumból van, és egy említést mindenképp megér, hogy a készülékházak a könnyebb hordozhatóság végett 90 fokban elforgathatók. Az iCUE támogatása ezúttal pihenőpályára került, ellenben az NVIDIA Broadcast használatával csökkenthetjük a háttérzaj, illetve a visszhang mértéket, plusz az eszköz kompatibilis az Elgato Wave Link szoftverrel, ami segítséget nyújt több hangforrás keverésére, kiegyensúlyozására és általános menedzselésére.


[+]

Az extra (fonott) kábelezéssel és hordtáskával értékesítésre kerülő, 338 grammot nyomó termék leendő vételárát 200 euróban állapították meg.

Előzmények

Hirdetés