Hirdetés

Chrome OS-re is megérkezett a GeForce Now

Egyelőre persze csak béta támogatás formájában, de felhős rendszerről lévén szó, nagy gondok azért nem szoktak lenni.

Az NVIDIA idén élesítette a GeForce Now szolgáltatást, amely pár hónapnyi licencmegállapodásokkal kapcsolatos vita után kialakult egy általánosan értékelhető álláspont, így a nyáron el is indult a tényleges kereskedelmi elérhetőség az elterjedt platformok tekintetében.

Vannak azonban olyan rendszerek is, amelyek pusztán az elterjedésük miatt nem kapnak akkora figyelmet, ilyen például a Chrome OS. Most viszont az NVIDIA bejelentette, hogy a szolgáltatásuk megérkezett erre is, így már a Chromebookokon kapcsolódni lehet egy távoli szerverre némi szórakozás reményében. Egyelőre a támogatás még béta szintű, de tulajdonképpen ugyanazt tudja a GeForce Now Chrome OS-en, mint más platformon, és a követelmények is hasonlók.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy bizonyos Chromebookok igen egzotikus képarányt használnak, amelyre a GeForce Now nem kínál dedikált támogatást. Ilyen esetben a filmekhez hasonlóan fekete sáv lesznek alul és felül, de érdemes olyan felbontást választani a szolgáltatáson belül, amely a legkisebb sávokat eredményezi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés