Hirdetés

CES 2013: In-Win extravagáns D-Frame csővázas ház

Az In-Win a 2012-es Computex alkalmával állt elő H-Frame nevű számítógépházával, ami nyitott, alumíniumlamellás felépítésével érdekes színfoltjává vált az általában elég sablonos, egyhangú piacnak. Persze ezek a dizájnkuckók nem az átlagfelhasználóknak készülnek, hanem azoknak, akik szeretnek gyönyörködni és könyékig túrni a gép belsejében.


[+]

A gyártó az idei CES alkalmával sem akart szégyenben maradni, már ami a fantáziát illeti, így bemutatták újabb Frame sorozatú házukat, a D-Frame nevezetű építményt. A limitált kiadású szerkezet érdekessége, hogy a váz összehegesztett alumínium csövekből áll, a fő elemeket viszont műanyag csőbilincsek tartják össze, így akár az egész lapra szerelhető.


[+]

Jelen esetben a váz maga a burkolat, vagyis lényegében teljesen nyitott, azonban ha mégsem vágyunk ilyen szabadságra, akkor két átlátszó oldallapot azért felpattinthatunk, ami viszont nem a szokásos plexiből, hanem üvegből készült. A 305 x 668 x 482 mm-es házba 3 x 3,5”-es és 2 x 2,5”-es adattárolót rögzíthetünk, valamint egy optikai meghajtó és egy hosszabb tápegység is gond nélkül befér. A legfeljebb ATX méretű deszkákat fogadó alaplaptálca is stílusosan passzoló, igen szellős szerkezetű


[+]

Mivel a D-Frame klasszikus értelemben vett felületekkel nem rendelkezik, ezért az előlapi kivezetések és a szokásos nyomógombok is egy külön modulon kaptak helyet. Arról egyelőre még nem közöltek adatokat, hogy mikor jelenik meg és mennyibe fog kerülni a termék, de az biztos, hogy nem lesz olcsó darab.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés