A Canon három új taggal bővítette Photo All-In-One nyomtatósorozatát

A Canon fotónyomtatásra is tökéletesen alkalmas MFP tintasugaras termékpalettáját egyszerre három új modellel gyarapított, név szerint a PIXMA MG4220 Wireless, az MG3220 Wireless és az MG2220 jelzésű multifunkciós berendezésekkel. Kategóriájukból adódóan közös vonásuk, hogy képesek nyomtatni, szkennelni és fénymásolni is. A termékek maximum 4800x2400 dpi-s felbontású színes nyomatok előállítására alkalmasak, azonban csak két tartály (egy fekete és egy színes) kapott bennük helyet, vagyis a színek csak egyszerre cserélhetők. Ez utóbbi művelet a FastFront megoldásnak köszönhetően könnyen és gyorsan megoldható. A minőségi fotónyomtatás szintén közös vonás, egy 4 x 6 hüvelykes fénykép elkészítése körülbelül 44 másodpercet vesz igénybe.

A PIXMA MG4220 Wireless és MG3220 Wireless nevükből sejthető módon Wi-Fi modullal is rendelkeznek, így lényegében bármilyen eszközről, vagy akár interneten keresztül is nyomtathatunk velük. Természetesen kompatibilisek az AirPrint szolgáltatással, így minden Apple iOS operációs rendszert futtató szerkezet szót ért az MFP-kkel. Számítógép közbeiktatása nélkül képesek hozzáférni Picasa Web Albums fotósorozatokhoz, valamint a Google Cloud Print támogatásával Gmailből, Google Docsból vagy akár Google Chrome böngészőből is nyomtathatunk, földrajzi helytől függetlenül.

A sorozatszám növekedésével a fekete és színes nyomatok készítésének ideje valamelyest növekszik, azonban ami lényegesebb különbség, hogy a két vezeték nélküli modell duplex egységgel is rendelkezik, vagyis igény esetén automatikusan forgatja a papírt, ha kétoldalas nyomtatást szeretnénk. A trió legjobban felszerelt tagja, a PIXMA MG4220 Wireless az eddig bemutatott képességeken kívül egy 2,5”-es LCD kijelzővel is rendelkezik, így még több nyomtatási és fénymásolási lehetőség válik elérhetővé számítógép igénybevétele nélkül, sőt, kártyaolvasójának köszönhetően a fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készült fotók is azonnal reprodukálhatók.

A Canon PIXMA MG4220 Wireless, MG3220 Wireless és MG2220 Photo All-In-One multifunkciós nyomtatók vételára rendre 129, 79, és 69 dollár.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés