Hirdetés

A Brother Business Smart szériás MFP-i keresztben szívják be a papírt

A Brother bejelentette, hogy a Business Smart sorozat képében hamarosan olyan multifunkciós nyomtatókat indítanak útnak, amelyek kategóriájuk legkisebbjei lesznek, ezért főleg zsúfolt kisirodákba szánják őket, ahol igen is fontos, hogy a kívánt feladatot ellátó eszköz mennyi helyet foglal el. Egyelőre csak a széria zászlóshajójáról, a MFC-J4510DW jelölésű modellről közöltek némi információmorzsát, de már ennyiből is látszik, mi lesz az új család alapvető koncepciója.


[+]

Először is bevezetik a Landscape Printing technológiát, ami azt jelenti, hogy a papírlapok nem állítva, hanem fektetve, vagyis a hosszabb oldaluk mentén kerülnek be a nyomtatóba, és a nyomtatófej is keresztben viszi fel a festéket. Ezzel bár a készülék valamivel biztosan szélesebb lett, viszont a 150 lapos alsó lapadagoló tálca nem lóg ki a gépből, így a gyártó állítása szerint kisebb alapterületet foglal a masina. A nyomtatófej méretét a gyorsabb működés érdekében megnövelték, a tartályokat pedig áttervezték, ezzel is némi méretcsökkenést sikerült elérni.

Az MFC-J4510DW természetesen nem csak nyomtat, de szkennel, fénymásol és faxol is, valamint a modern kor követelményeinek megfelelve Wi-Fi-n keresztül is képes a hálózathoz kapcsolódni, és támogatja az olyan szolgáltatásokat, mint a Google Cloud Print, Brother iPrint&Scan, Wi-Fi Direct és Cortado Workplace. A szkenner automatikusan a 20 lapos felső tálcáról képes behúzni a dokumentumokat és szerencsére kétoldalas (duplex) nyomatok készítésére is lehetőség van. 3,7”-es érintőkijelzőjének köszönhetően működtetése közvetlenül, számítógép használata nélkül is kényelmesnek ígérkezik. A Brother Business Smart MFC-J4510DW megjelenése valamikor októberben várható, vételára 199 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés