Hirdetés

Megújította multifunkciós- és nyomtatókínálatát az OKI

A cég barcelonai „Smart business” konferenciáján mutatta be újdonságait, melytől a vállalat nyomtatóforgalmának duplázását várja három éven belül. Az új készülékekre általánosan jellemző, hogy energiafelhasználásuk, környezetterhelésük csökkent a korábbi modellekhez képest, méretük kisebb, vételáruk és (a gyártó közleménye szerint) üzemeltetésük pedig olcsóbb lett. Az OKI az új készülékek tervezésénél erősebben fókuszált az eltérő vállalkozási méretekre, így a felhasználók kifejezetten az igényeikre szabott printerekkel találkozhatnak a megújult portfólióban. Az új készülékekkel a gyártó alapvető célja, küldetése nem változott: cégmérettől függetlenül reális és gazdaságos opcióvá szeretnék tenni a házon belüli nyomtatást bármely vállalat számára.

Az A4-es színes nyomtatók (SFP) családja két új taggal, a C301dn és a C321dn készülékekkel bővült. A két kompakt eszközt kifejezetten mikro- és kisvállalati környezetbe tervezték, ahol követelmény az optimális helykihasználás. A két nyomtató számos hordozóra képes dolgozni, nyomtatási sebességük pedig 20 és 22 lap percenként. Alapkiépítésben képesek a kétoldalas és hálózatos nyomtatásra, míg festékkazettájukból 1500 fekete és 2200 színes oldal nyomtatható.

OKI C301dn
OKI C301dn [+]

Szintén mikrovállalkozásoknak, de nagyobb, A3-as formátumok nyomtatására is képes a szintén új, hálózati csatlakozással is ellátott C822d és C822dn (duplex) modell. Ez elsősorban azon mikrovállalkozások számára készült, ahol fontos a színes A3-as nyomtatás, de mindennapi nyomtatási feladataikat is egy készülékkel szeretnék intézni. A C822-as 23 A4–es, vagy 13 A3-as lapot tud nyomtatni percenként. Festékkazettái 7000 fekete, és 7300 színes oldal kapacitásúak, az univerzális tálcával akár 256 g/m²-es papírra, vagy 297x1320,8 mm-es bannercsíkra is képes dolgozni.

OKI C822d/dn
OKI C822d/dn [+]

Az új 3 az 1-ben MB441, valamint 4 az 1-ben MB451 és MB451w (Wi-Fi) készülékek az OKI fekete-fehér multifunkciós (MFP) családjának új tagjai. Ezeket a készülékeket úgy tervezték, hogy költség- és helytakarékos módon kínáljanak nyomtatási, másolási, szkenner- és faxfunkciókat. A gépek 29 lapot nyomnak percenként, alapkiépítésben képesek hálózatos és kétoldalas nyomtatásra, nagy kapacitású festékkazettájuk 2500 lapot nyomtathat.

OKI MB451
OKI MB451 [+]

Természetesen a fekete-fehér nyomtatók (SFP) terén is tetten érhető a megújulás. A B401d, illetve az automata duplex és Ethernet funkcióval is rendelkező B401dn fekete-fehér A4 nyomtatók kifejezetten alacsony bekerülési és fenntartási költség mellett teljes üzleti funkciókat kínálnak. A nyomtatók teljesítménymutatói hasonlóak az MB 4xx-es sorozatéhoz, mivel a multifunkciós készülékek nyomtatórésze megegyezik a B401-esével.

OKI B401d
OKI B401d [+]

Az újonnan bemutatott készülékek hamarosan a boltok polcaira kerülnek, és végfelhasználói áruk is ekkor derül ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés