Hirdetés

A Canon SELPHY CP900 kompakt fotólabor akár menet közben is alkothat

A Canon bemutatta kompakt fotónyomtató sorozatának legújabb darabját, a SELPHY CP900-at, amely kompakt méretével és megannyi apró, de hasznos kényelmi szolgáltatásával igyekszik a papíralapú képekre vágyók igényeit maradéktalanul kielégíteni. A mindössze bő 800 grammos szerkezet az előd SELPHY CP800-hoz képest 16,5%-kal kisebb és 14%-kal könnyebb. Maximum 4 x 6 hüvelykes fotók előállítására képes, és ezeket körülbelül 47 másodperc alatt préseli ki magából.

A gyártó állítása szerint olyan minőségi nyomatok bukkannak elő a SELPHY CP900 belsejéből, amelyek élénk színüket akár 100 évig is képesek megtartani, ráadásul némi fröccsenő vízzel szemben is ellenállnak. Beépített Wi-Fi modulnak köszönhetően az adott hálózathoz csatlakoztatott bármely eszközről képes feladatot fogadni, ez alól természetesen az Google Android és Apple iOS operációs rendszerrel rendelékező okostelefonok és tabletek sem kivételek, sőt, a Canon Easy-PhotoPrint alkalmazás segítséget is nyújt a kívánt eredmény egyszerű elérésében.

Beépített kártyaolvasójának köszönhetően számítógép nélkül is nyomtathatunk képeket, valamint a termék az USB porton keresztül pendrive-okat és PictBridge szabvánnyal kompatibilis eszközöket is támogat. Ekkor válik igazán fontossá a készülék síkjából kihajtható, 2,7”-es képátlójú LCD kijelző, amin nem csak a csatlakoztatott adattárolók tartalma böngészhető, de alapvető szerkesztési funkciók is elérhetők, mint például a vörösszem effektus eltüntetése, vagy a fényerővel, kontraszttal és színekkel kapcsolatos gyors korrekciók.

Ha a helyzet úgy kívánja, az apró nyomtatóhoz akkumulátor és töltő is elérhető, így hálózati áram hiányában is lehetőség nyílik néhány megörökített pillanat azonnali reprodukálására. A fekete és fehér színben is elérhető Canon SELPHY CP900-ért 99 dollárt kérnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés