Hirdetés

Beviteli eszközök triója játékosoknak és hétköznapi felhasználásra

A sötétben sokaknak problémát jelenthet a billentyű gombjainak megtalálása, pláne ha nem akarnak lámpát kapcsolni. A Trust most az éjszakai baglyoknak kedveskedik új beviteli eszközével, a beszédes nevű eLight LED Illiminated Keyboarddal. A fekete gombok alól kéken világító feliratok éjjel sem zavarják a szemet, viszont jól láthatók, és persze ki is kapcsolhatók. A klaviatúra kompakt kialakítású, lapos gombokat alkalmaz és funkcióbillentyűi másodlagos feladatokat is kaptak. A számítógépre USB csatlakozójával köthető, az ára pedig 30 euró lesz.

Trust eLight LED Illiminated Keyboard
Trust eLight LED Illiminated Keyboard [+]

A Tt eSports már tavaly megmutatta, hogy az egyéb gémereknek szánt kiegészítők mellett billentyűzetet is tud gyártani, még pedig elég jót. A MEKA – mely nevét a „mechanical keyboard”-ból kapta – újabb verziója hamarosan debütál a piacon. A 370 x 150 x 35 mm-es méretű klaviatúra az első USB-s mechanikus billentyűzet a gyártó szerint, ami PS2 adapter használata nélküli anti-ghost funkciót kínál, mely által a termék több, egyszerre lenyomott billentyűt is képes dolgozni, az adatokat pedig 1000 Hz-es frekvencián továbbítja. A Cherry Black kapcsolós billentyűket alkalmazták ezúttal is, melyek akár 50 millió lenyomást is kibírnak. Került rá két USB port is, fonott borítású, aranyozott csatlakozós kábele pedig 1,8 méter hosszúságú. Az ára valószínűleg 74 euró körül várható.

Tt eSports MEKA
Tt eSports MEKA

A Genius két Traveler szériás egerét, a 6000 és 6000 Classic modelleket leplezte le. Mindkettő vezeték nélküli kialakítású, USB-s vevőjükkel pedig 2,4 GHz-es frekvencián kommunikálnak. Csupán egyetlen AAA-s elem vagy akkumulátor szükséges működtetésükhöz. A szimmetrikus kialakítású beviteli eszközök fekete, kék és piros színekben érkeznek, míg a Classicra némi minta is került díszítésként. Az áruk 15 és 17 dollár lesz.

Genius Traveler 6000 Classic
Genius Traveler 6000 Classic

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés