Hirdetés

Genius és Microsoft egerek mutatkoztak be

Ismét számos új periféria látott napvilágot, ezúttal a Genius és a Microsoft jóvoltából. Az előbbi gyártó Navigator szériás egerét, a 905-ös modellt öltöztette ismét új ruhába, hiszen ez már legalább a harmadig változata ugyanannak a külsőnek a bluetooth-os 905BT és az eredeti 905 után. A jelenlegi a 905 Vogue nevet kapta, és persze első látásra is már dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A beviteli eszköz a BlueEye technológiás, 1200 dpi-s optikai szenzort használja, ami szinte minden felületen működőképes. Vezeték nélküli kialakítású, a számítógéppel 2,4 GHz-es rádiófrekvencián kommunikál mini USB-s vevőjén keresztül. Két gombja és egy görgője van, egy AAA elemmel működik, az ára pedig 45 dollár.

Genius Navigator 905 Vogue [+]
Genius Navigator 905 Vogue [+]

A Microsoft három új terméket mutatott be, melyek mindegyike a BluTrack technológiát használja, ami ugyancsak abban segít, hogy lehetőleg minden felületen használhatók legyenek az egér. Az Express Mouse egy fiatalos, kicsi egér USB csatlakozóval. A tetelye fényes fehér, oldala viszont többféle színű is lehet, köztük szürke, piros, zöld, rózsaszín, sötét- és világoskék variációkkal. Három év garanciával 20 dollárba fog kerülni.

Microsoft Express Mouse
Microsoft Express Mouse

A másik két új modell a Comfort Mouse szériába tartozó 3000-es és 6000-es típus. Az előbbi három, az utóbbi hat gombbal van felszerelve, és USB csatlakozósak. A CM 3000 szimmetrikus kialakítású, a CM 6000 viszont csak a jobbkezeseknek lesz kényelmes. Az áruk három év garanciával 20 és 30 dollár lesz, érkezésük pedig áprilisra várható.

Microsoft Comfort Mouse 3000 és 6000 [+]
Microsoft Comfort Mouse 3000 és 6000 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés