Hirdetés

Betölti a teret a Turtle Beach új fülese

A különböző hangrendszerek fejlesztési fázisa során ma már legalább annyira fontos szempont a térhatású megoldások alkalmazása, mint a minél jobb hangminőségre való törekvés. A DVD-korszak eljövetele elhozta a surround rendszerek virágkorát, mindemellett a számítástechnikára épülő szórakoztatóipar is régóta hasznosítja a térhangzást.


A multimédiás eszközöket, köztük elsősorban kiváló minőségű PC-s hangkeltőket gyártó és forgalmazó Turtle Beach most olyan fejhallgatót mutatott be, mely hagyományos formája ellenére tökéletes térélménnyel kecseget. Az Ear Force X-51 fejhallgató hangsugárzói ugyanis darabonként négy hangszóróból (első, hátsó, center, vibrációs mélysugárzó) állnak, ezzel teljes kompatibilitást nyújtanak az 5.1 csatornás hangrendszerekkel.


A kompakt méretre összecsukható fejhallgatót hangerőszabályzóval is ellátták, illetve szükség esetén mikrofon is szerelhető az egységre. A Turtle Beach X-51 már kapható a tengerentúlon, fogyasztói ára mintegy 80 dollár, azaz hozzávetőlegesen 16 000 Ft. A termék hazai forgalomba kerüléséről egyelőre nem rendelkezünk információkkal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés