Hirdetés

Hangban erősít az MSI

512 MB és 1 GB adattárolási kapacitással kínálja a tajvani Micro Star International számos modellből álló Mega Stick multimédiás lejátszócsaládjának legújabb típusát. A Mega Stick 528 a korábbi modellekhez hasonlóan mp3, wma hangfájlokat játszik le, mindemellett mp3 vagy wav formátumokba rögzíthető vele hang.


A Mega Stick 528 a számítógép USB portjára csatlakoztatható (a lejátszó USB 2.0 kompatibilis kommunikációt támogat), és természetesen semmi akadálya annak, hogy a flash memória a zeneszámokon kívül más adatokat is tároljon, így a zenelejátszó pendrive-ként is funkcionálhat. Az új Mega Sticknek létezik FM rádióval ellátott változata is; ezek a modellek maximum 15 állomás frekvenciaadatait tudják eltárolni a memóriájukban. Mind a rádióadások, mind a zeneszámok lejátszásánál bekapcsolható az SRS Wow 3D effektezés, mely a teljes dinamikatartomány mellett a mélyhangvisszaadásra is jótékony hatással lehet.

A zenelejátszó és diktafon egyetlen AAA ceruzaelemmel üzemel, méghozzá az átlagosnál hosszabban; a gyártó adatai szerint 18 óráig. A Mega Stick 528 inkább megmosolyogtató, mintsem hasznos érdekessége, hogy a kijelző háttérfényeként hét különböző színű világítás állítható be, mely igény szerint akár diszkófényként is funkcionálhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés