Hirdetés

Egészen tetszetős mikrotornyot prezentált a Sharkoon

A német cég újdonsága a V1000-es termékcsalád legfrissebb sarja, és a por ellen korrektül megóvott belterében 40 cm-es hosszig támogatottak a VGA-k.

A Sharkoon kibővítette V1000 szériás mikrotornyainak kínálatát egy címezhető világítással érkező modellel, ami nemes egyszerűséggel a V1000 RGB nevet kapta. A Mini-ITX és microATX formátumú alaplapok fogadására felkészített ház 402 mm magas, 200 mm széles, illetve 450 mm mély, és 4 bővítőhelyes, edzett üveg oldallappal határolt belsejében 158 mm magasra nőtt processzorhűtők, 400 mm hosszúra nyúlt videokártyák, két 2,5 hüvelykes, valamint két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes háttértár fér el.

[+]

Ha ez nem volna elegendő, a terebélyes fémhálót viselő előlapra egy 5,25 hüvelykes keret is jutott, így az optikai meghajtók, merevlemez rackek, netán különböző vezérlőpanelek tulajdonsainak sem kell elkeseredve a sarokba fordulniuk.

[+]

A három porszűrővel védett alkatrészekre legfeljebb hat ventilátor fújhatja a hűsítő szellőt, s ezekből három 120 mm-es, fénydiódákkal meghintett példányt gyárilag mellékelnek, de előre egy radiátort is becsavarozhatunk. A LED-ek 14 effektet tudnak, és ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync, továbbá Gigabyte RGB Fusion 2.0 technológiákkal vezényelhetők, ám ha nem élnénk ezzel a lehetőséggel, a grátiszba kapott, négegyszközös kontroller gondjaira bízhatjuk a pislákolást. A front tetején megülő I/O szigeten két USB 3.0 portot és két audio jacket találunk a bekapcsoló gomb szomszédságában.


[+]

Az 5,85 kilogrammot nyomó géplak elvileg már megvásárolható státuszban van, és 80 eurós ajánlott végfelhasználói áron kerül kereskedelmi forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés