Hirdetés

Nem helyezi magasabb polcra a dizájnt a szellőzésnél a Sharkoon új háza

A TG4M RGB, rács mögé helyezett ventilátoraival úgy hívja fel magára a figyelmet, hogy közben nem fojtja meg hardvereinket.

Új, legfeljebb ATX méretű alaplapokat fogadó toronyházzal jelentkezett a Sharkoon, amelyet a gyártó TG4M RGB névre keresztelt. A 455 x 200 x 430 milliméteres, üresen 5 kg tömegű eszköz nagyrészt acélból és műanyagból készült, ez alól azonban kivételt képez a kézzel oldható csavarokkal rögzített edzett üveg oldallap.


[+]

A ház elején szerencsére nem találkozunk a nem túl nagy légáteresztő képességgel bíró anyaggal, helyette acél rácsot tettek a három, 120 milliméteres, RGB-s ventilátor elé, amelyek negyedik társa a hátoldalon kapott helyet. A négy ventilátor vezérlését egy beépített kontroller – pontosabban az alaplap, amire ráköti a felhasználó – végzi, amit a mérnökök az alaplaptálcán található három darab, 2,5 hüvelykes meghajtók számára kialakított rögzítőpont közé helyeztek el. A házban további két, 3,5 vagy 2,5 hüvelykes tároló beszerelésére van lehetőségünk, ezek helye a ház aljában lapuló kereten van.

[+]

A hat bővítőslottal, illetve két-két jack és USB 3.0 kivezetéssel rendelkező TH4M RGB beltere a már említett komponensek mellett maximum 375 mm hosszú grafikus kártyák és 160 mm, vagy ennél alacsonyabb processzorhűtő számára kínál elegendő teret, míg az ATX méretű tápegység hosszát 265 milliméterben maximalizálták. Az újdonság már elérhető a gyártó közvetlen partnereinél, 75 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés