Hirdetés

Szellős mikrotoronnyal kezdi az évet a SilverStone

Az újdonság a 2019-es FARA B1 midiház dizájnjára építkezik, viszont lényegesen nagyobb hangsúlyt fektet a légáramlatok szabad mozgására.

A SilverStone legújabb, 392 mm magas, 210 mm széles, illetve 366 mm mély, 4 bővítőhelyes mikrotornya a FARA H1 M nevet kapta és Mini-ITX, Mini-DTX, továbbá microATX formátumú alaplapoknak kínál menedéket. Az edzett üvegből készült oldallappal határolt belterében 160 mm magas processzorhűtők, 320 mm hosszú videokártyák (elülső légkavaró nélkül) és két 2,5 hüvelykes, plusz két 3,5 hüvelykes háttértároló számára biztosított az elhelyezés, ám a tápkamrában található, kivehető kombókeret felső polcára a 3,5 hüvelykes helyett akár egy 2,5 hüvelykes meghajtót is bepasszinthatunk.

[+]

Az előlapot szinte teljes egészében acélháló fedi (amely mögött egy második rácsozat figyel), s ez bizonyosan kedvez a szellőzésnek, aminek javítására legfeljebb hét ventilátort vethetünk be (egy 120 mm-es példányt gyárilag beszereltek hátra), míg radiátorokból maximum kettőt tudunk hadrendbe állítani (egy 120/240 mm-eset elöl, egy 120 mm-eset hátul). Hardvereink patyolatságának megőrzésében alul és felül porszűrő betétek segédkeznek.

[+]

A frontális I/O sziget kissé archaikus felhangot áraszt, hiszen a két 3,5 mm-es jack mellett csupán egyetlen USB 3.0 port állomásozik, a maradék két USB aljzat csak 2.0-s, ám remélhetőleg ez a fajta múltba tekintés az egyelőre még kérdéses árra is kifejti majd pozitív hatását.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés