Hirdetés

Kibertronról szökött (nyitott) toronyház a Sharkoontól

Hogy is volt az a Chokito reklám? Ronda és finom? A lényeg, hogy az impozáns specifikációkkal a megosztó külső áll kontrasztba.

A Sharkoon egy nyitott, "Transformer" dizájnú, edzett üveg oldallapot viselő házzal gyarapította portfólióját, amihez hasonlatosat láthattunk már például az Antec, a Jonsbo vagy épp a Cougar felhozatalában; bemutatkozik az Elite Shark CA700.


[+]

A Mini-ITX, microATX és ATX formátumú deszkák elszállásolására alkalmas, 670 mm magas, 250 mm széles és 632 mm mély megoldás 7 bővítőhelyes belterében 165 mm magas processzorhűtők és 475 mm hosszú videokártyák férnek el, de a beépíthető háttértárolók tekintetében sem lehet okunk különösebb panaszra, ugyanis hat 2,5, továbbá két 3,5 hüvelykes meghajtót tudunk belül rögzíteni. Amennyiben a VGA-t álló helyzetben szeretnénk beizzítani, de az vaskosabb két slotnál, kapóra fog jönni a moduláris hátoldal, mert néhány mozdulattal beszerelhetjük a termék dobozából előkerülő, ehhez való hátlapi készletet, amelyhez persze jár a PCI Express riser kábel.

[+]

Az alkatrészeinket hűsítő fuvallatokat legfeljebb nyolc 120 mm-es ventilátor gerjesztheti, amelyek közül öt PWM-es vezérlésű, címezhető RGB LED-ekkel meghintett példányt már a gyártósoron becsavaroztak előre, valamint felülre. A vízhűtésekben utazó felhasználók ugyancsak dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen két 360 mm-es radiátort applikálhatnak be a poros környezetbe nem feltétlenül ajánlott géplakba, sőt, még a pumpák számára is akad egy dedikált (és mellesleg eltávolítható) hely.

[+]

Az előlapi kivezetések közt a két USB 3.0 port és a két audio jack mellett befigyel még egy USB 3.2 Gen2 Type-C csatlakozó, bár ebben a kategóriában ez mondhatni alapnak számít. A csomag részeként egyébként kapunk egy nyolceszközös, 20 világítási módot támogató RGB kontrollert, de a fénydiódákat az ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync és Gigabyte RGB Fusion 2.0 technológiákkal egyaránt dirigálhatjuk.

[+]

A 400 eurós kalyiba "teste" a talpnak köszönhetően négy szinten dönthető és zárolható, az alaplapi tálca túlsó felén pedig egy oldallapként funkcionáló takarólemez igyekszik letisztultabbá (jelen esetben láthatatlanná) tenni a kábelmenedzsmentet. A front és a tetőpanel felnyitható, hogy könnyebben hozzáférjünk a légkavarókhoz, illetve a belsőhöz, és az előbbinél PTFE padok szavatolják a finom mozgatást, hogy ne tegyünk kárt a festésben. Ezek a panelek amúgy a talp/test mintájára szintén megdönthetők, és a mellékelt imbuszkulccsal pozíciójuk fixálható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés