Befutott a 3D-s Sharp Aquos L LCD TV család

A Sharp bejelentette, hogy újabb készülékekkel, mégpedig az L széria négy tagjával bővíti egyébként is meglehetősen nagy televízió kínálatát. Ha Sharp, akkor csak az LCD technológia jöhet szóba, és ezek a termékek is természetesen LED háttérvilágítással rendelkeznek.

Az Aquos család így egy 40, egy 46, egy 52, és egy 60 hüvelykes modellel gazdagodik, amelyek mindegyike megkapta a THX 3D tanúsítványt, azaz ebből fakadóan képesek a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére. A vállalat saját fejlesztésű, nagysebességű Quattron UVA paneljeit használják, amelyek 240 hertzes képfrissítési rátát garantálnak, a maximális dinamikus kontrasztarány pedig 7 000 000:1. Az egyszerű kezelés érdekében egy alkalmazás segítségével okostelefonnal is irányíthatóak, sőt az azokon tárolt zenék, videok és képek vezeték nélküli kapcsolat segítségével gyorsan és egyszerűen transzportálhatók a televízió médialejátszójára, ami a számos video szabvány mellett támogatja a JPEG képek, illetve az MP3 zeneszámok lejátszását is.

Az új Arss hangrendszert kiegészítették egy integrált mélynyomóval, ami a korábban megszokottnál teltebb, gazdagabb megszólalást ígér. Így a készülékekben összesen 8 hangsugárzó kap helyet, amelyek közül kettőt az oldalsó kávába építettek be. A trendeknek megfelelően a különféle elérhető netes tartalmak köre is jócskán gazdagodott. Az Aquos City névre hallgató szolgáltatásban az alkalmazások mellett helyet kaptak widgetek, és különféle audiovizuális tartalmak is közvetlenül elérhetőek ennek segítségével. A Sharp L sorozat július közepétől vásárolható meg Japánban. A legnagyobbért 5500 dollárt kérnek el, az 52 hüvelykes 4700-at kóstál, a 46”-es 3700-ba kerül, míg a legkisebb ára 2700 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés