Hirdetés

Bőröndfület kapott a Sharp hordozható tévé sorozata, a Free-Style LC-20FE1

Hordozható tévéből láttunk már jó néhányat, de az is igaz, hogy az igazi AAA kategóriás gyártók ritkán merészkednek erre a területre, itt inkább kisebb brandek uralkodnak. A Sharp mindenesetre most piacra dobott egy olyan sorozatot, amelyet egyértelműen azoknak szánnak, akik szeretnék ide-oda hurcibálni a tévéjüket.

Sharp LC-20FE1
Sharp LC-20FE1

A készülékre ennek érdekében került egy fül is, úgyhogy távolról nézve inkább tűnik aktatáskának, mint tévének, ám ez csak a látszat. Az eszköz képes a vezeték nélküli hálózati kapcsolat megteremtésére, aminek köszönhetően lehetővé válik bizonyos internetes tartalmak, így például a YouTube elérése, de teljes értékű böngészőről sajnos szó sincs, pedig egyre nő azon televíziók száma, amelyek már tartalmazzák ezt a szolgáltatást is.

Akkumulátora 12 órányi töltés után 2 órányi használatot biztosít anélkül, hogy a hálózati áramforrásra kéne dugni. Maximális (dinamikus) kontrasztaránya 400 000:1, és kapott egy integált digitális tunert is, hogy ne kelljen a set-top-box-ot is magával vinnie annak, aki például egy parkban szeretné megnézni kedvenc sorozatát. A három kilogramm tömegű termék DLNA tanúsítványt is kapott, rendelkezik beépített médialejátszóval, így az USB portba dugdosott pendrive-on vagy külső merevlemezen tárolt videokat, képeket is képes lejátszani, és persze az MP3 fájlokkal is elboldogul. Mondjuk nagy diszkót nem lehet vele csapni, hiszen hangszóróinak maximális kimeneti teljesítménye 2x2 watt. A 20 hüvelykes kijelző 1366x768 képpont megjelenítését teszi lehetővé. A Sharp LC-20FE1 három színben kerül a boltokba június elsején, a fekete és a fehér mellett egy rózsaszín verzió is kelleti majd magát, körülbelül 1200 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés