"Bearanyozta" GeForce GTX 980 Ti VGA-ját az MSI

Az MSI bejelentette a GeForce GTX 980 Ti VGA-jának Gaming Golden Edition kiadását, ami limitált darabszámban lesz elérhető némi optikai- és gyári órajeltuning kíséretében.


[+]

Utóbbi nevezhető visszafogottnak is, hiszen a mag- és boost órajel 1190/1291 MHz-nél, a 6 GB-nyi GDDR5 frekvenciája pedig 7096 MHz-nél tetőzik (a referencia órajelek: 1178/1279 MHz és 7010 MHz), aminél csinált már sokkal izmosabbat az MSI, de mindent megmagyaráz, hogy NYÁK szinten a nemrég bemutatott, hibrid hűtős MSI GTX 980 Ti Sea Hawk VGA adja az alapot.


[+]

Sokkal érdekesebb a két darab 100 milliméteres Torx ventilátorral üzemelő Twin Frozr V hűtés, aminek összetevői ezúttal teljes mértékben, azaz nem csak a talp és a hővezető csövek, hanem maguk a lamellák is rézből készültek, és ennek "szépségét" a gyártó próbálta nem elrejteni a szem elől. Mindennek persze ára van a tömeget illetően is, hiszen a VGA ennek köszönhetően 1338 grammot nyom a mérlegen, míg a hagyományos GTX 980 Ti alig (68 grammal) haladja meg az 1 kilogrammot. Természetesen a hátlap sem hiányzik a kártyáról, és némi narancs-arany színkombinációt is vittek a ventilátort tartó műanyag keretbe.


[+]

Az MSI hivatalosan árat nem közölt, de az osztrák-német webáruházak 870-880 euró között listázzák az újdonságot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés