Hirdetés

Elkészült az MSI és a Corsair közös VGA-ja, a Sea Hawk

Már több ízben írtunk róla, hogy a hűtéseiről, házairól (no és persze egyéb kiegészítőiről) ismert Corsair, valamint a hardvervilág mélyebb bugyraiban is ténykedő MSI együtt kamatoztatják tudásukat. Ez a szövetség lényegében levegővel és vízzel közösen hűtött hibrid videokártyákat jelent, amelyek félúton vannak a már ismert vízhűtéses és prémiumkategóriás hibrid kártyák között (ahogy erről a koncepcióról korábban már részletesen beszámoltunk) és olyan speciálisnak mondható területeken is hatékonyan be lehet vetni, mint a hamarosan megvásárolható Corsair Bulldog barebone.


[+]

Az ígéreteknek megfelelően az első közös kártya az NVIDIA GeForce GTX 980 Ti-re épül és a Sea Hawk becenevet kapta. A recept egyszerű: a VGA-t az MSI szállítja, aminek GPU-ját egy módosított Corsair H55 zárt rendszerű kompakt vízhűtés hűti szivattyúval egybeépített blokkal, alacsony profilú bordával és 120 milliméteres ventilátorral, míg a memóriák és a VRM hűvösen tartását a VGA-ra telepített radiális légkavaróval oldják meg.


[+]

Ez a fajta megoldás teret enged a gyári tuningnak, így az 1286 grammot nyomó Sea Hawk 1000/1075 MHz helyett 1190/1291 MHz-es alap/boost GPU órajellel, illetve 7000 helyett 7096 MHz-re beállított 6 GB GDDR5 memóriával érkezik.


[+]

Az MSI GTX 980 Ti Sea Hawk ajánlott végfelhasználói ára 740 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés