Hirdetés

Az OCZ két játékosoknak fejlesztett egeret mutatott be

Az OCZ Technologies két legújabb egerét a játékosok igényeinek kielégítésére tervezte, ennek megfelelően nagyfelbontású, állítható érzékelőkkel szerelte fel őket, amelyek a gyors mozdulatok lekövetésére is képesek. A kényelmes használatot és a biztos fogást gumírozott külső burkolat biztosítja, emellett a súlyuk is személyre szabható. Az árukról egyelőre nem számolt be a gyártó, de a kiadott közleményben kihangsúlyozták, hogy a hasonló képességű termékekhez képest kedvezőbb áron kerülnek piacra.

OCZ Eclipse
OCZ Eclipse [+]

Az Eclipse a görgő mellett öt programozható gombbal és egy, a lézeres érzékelő felbontásának állítására alkalmas kapcsolóval rendelkezik. Utóbbival 400, 800, 1600 és 2400 DPI állítható be a felhasználó igényeinek megfelelően. Az egér tömegét maximum 137 grammosra lehet beállítani a mellékelt 18 grammos súlyok segítségével. Az érzékelő 150 cm/s-os mozgásokat is képes lekövetni, a maximális gyorsulás 50 G lehet. Az OCZ egy szoftvert is kínál mellé, amivel a programozható gombokat lehet beállítani, az elkészült profilokat pedig az egér a saját memóriájában is képes eltárolni.

OCZ Behemot
OCZ Behemot [+]

A Behemot hasonló paraméterekkel rendelkezik, érzékelője viszont már 3200 DPI felbontást is tud, emellett tömegét 159 grammig lehet növelni, ehhez 18 grammos kiegészítő súlyokat mellékel a gyártó. Az öt gomb programozására használható szoftver itt is az alapfelszereltség része, a profilok között az egéren található kapcsolóval is lehet választani. Az OCZ technologies mindkét egerére két év garanciát vállal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OCZ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés