Hirdetés

Sharkoon egér játékosoknak

A Sharkoon bemutatta játékosoknak szánt, FireGlider nevű egerét, mely a vállalat Rush családjába tartozik. Az ergonomikus kialakítású termék az Agilent ADNS-6010 típusú lézeres szenzorral rendelkezik, ami 3600 dpi felbontással dolgozik, és 20 G gyorsulásig őrzi meg a precizitását. Az elektronika maximális felbontáson 7080 képmintát elemez egy másodperc alatt, de ez az érték gombnyomásra csökkenthető, így a megfelelő sebesség könnyen beállítható.


[+]

Egy görgővel és hét gombbal rendelkezik, ezek közül hat igény szerint konfigurálható, a beépített memória pedig a makrók tárolását teszi lehetővé.


[+]

A 118 grammos egér tömege a mellékelt súlyok segítségével szabályozható, maximálisan 135 gramm lehet. 1,8 méteres vezetékkel, USB interfészen keresztül kapcsolódik a számítógéphez. A teflontalpak a legtöbb felületen megfelelő csúszást biztosítanak.


[+]

A Sharkoon Rush FireGlider már fellelhető a nagyobb webáruházakban, az ajánlott fogyasztói ára 25 euró, ami a szolgáltatásokat figyelembe véve igazán hízelgő összeg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés