Hirdetés

Az Icon7 új terméke több mint egy egyszerű vezeték nélküli egér

Az Icon7 hivatalosan is bejelentette Twister Evolution Wireless névre keresztelt perifériáját, mely a vállalat elmondása szerint forradalmasítja a vezeték nélküli egerek piacát. A most debütált termék elnyerte az iF  2009-es termékdizájn díját, melyet a rangos nemzetközi szervezet (International Forum Design) szigorú szempontok alapján oszt ki a versenyre nevező eszközök között.

Az új Icon7 termék rendelkezik az úgynevezett Twister tulajdonsággal, melynek köszönhetően az ívelt egér egy mozdulattal teljesen sík felületűvé alakítható. Ebben a formában az eszköz tökéletesen alkalmas prezentációs célokra, a beépített lézermutató segítségével pedig könnyedén szemléltethetők az előadás szövegéhez tartozó diagrammok.

A kétgombos egér hagyományos görgetőjét egy – a notebookok érintőpaneljéhez hasonló – FlyThrough technológiára épülő, érintésérzékeny felület helyettesíti, melynek segítségével a görgetés sebessége a hagyományos megoldáshoz viszonyítva könnyebben kontrollálható. A termék akkumulátorát a mellékelt USB adapteren keresztül lehet feltölteni, a procedúra alatt az eszköz közvetlenül rögzíthető a laptophoz, így az az egér töltése közben is kényelmesen hordozható marad.

Az Icon7 Twister Evolution Wireless egere várhatóan 2009 első negyedévében jelenik meg, az ajánlott fogyasztói árról azonban nem számolt be a gyártó. Megjelent viszont egy videó a termékről, mely egyszerű példákkal szemlélteti a fentebb tárgyalt tulajdonságokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés