Hirdetés

Új perifériák az Icon7-től

A felhasználóbarát perifériákat gyártó Icon7 Magyarországon két számítógépes kiegészítővel mutatkozik be. A Sentido billentyűzet-egér kombináció vezeték nélküli, 2,4 GHz-es frekvenciát használó mikró adó-vevő (USB) segítségével kapcsolódik gépünkhöz, és a gyártó információi szerint felismeri az ezen a sávon működő más eszközöket. Titkosítja az adatátvitelt, illetve kiküszöböli a interferenciális zavarból eredő késéseket. Energiatakarékos működésének köszönhetően átlagos használat mellett az alapcsomagban érkező ceruzaelemeket csak 24 (billentyűzet), illetve 12 hónap után (egér) kell cserélni.

A billentyűzet formája illeszkedik ujjainkhoz, kényelmes tenyértámasszal rendelkezik, kialakítása ergonomikus, és a gyártó szerint "Smooth Easy Touch" bevonatának köszönhetően kellemes tapintású. A lézeres érzékelőt használó egér csúszásmentes bevonatot kapott, mérete és formája illeszkedik tenyerünkhöz.

A Cyris T600-as webkamerát elsősorban sokat utazó felhasználóknak ajánlja a gyártó. Az eszköz kis mérete és kialakítása miatt könnyen hordozható, használat után pillanatok alatt apró lappá hajtható össze. A 360 fokban elforgatható T600 felbontása 1,3 megapixel, videók esetében 1280x1024 pixel, 30 fps mellett. Funkciói közt arcfókusz, képminőségjavítás és effektek alkalmazása is szerepel. A termékek 15 700 (Sentido kombo), illetve 12 000 (Cyris T600 kamera) forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron már megvásárolhatók hazánkban.

Azóta történt

Hirdetés