Hirdetés

Az emberi szemhez hasonlítja új monitorját az MSI

Az Optix széria legújabb tagjánál legfeljebb a képpontsűrűségbe tudunk belekötni.

Az MSI hamarosan nem csak a termékoldalán, de a boltok polcain is bővíti monitorpalettáját, nemsokára piacra kerül ugyanis legújabb, Optix szériás gamer megjelenítőjük, a G321C.


[+]

Az 1000R íveltségű (mely a gyártó szerint a legközelebb áll az emberi szem felületének ívéhez) monitorba egy 31,5” képátlójú, 300 nites maximális fényerőre képes VA panel került, melynek Full HD felbontása, és különösen a képpontsűrűsége (70 PPI) sok kijelzőjétől elmarad, rengeteg felhasználónak mégis ideális lehet abból az okból, hogy így egy gyengébb teljesítményű grafikus kártya is elegendő lehet a 165 Hz-es képfrissítési ráta kihasználásához. Az említett érték mellé 1 ezredmásodperces MPRT válaszidő és AMD FreeSync Premium támogatás társul, míg színek tekintetében a 90%-os sRGB és 85%-os DCI-P3 színtérlefedettséget érdemes megemlíteni.


[+]

A kizárólag dőlésszögét tekintve testreszabható gyári állványt igény esetén könnyedén lecserélhetjük egy 75 x 75-ös VESA falikonzolra vagy asztali tartókarra, az ehhez tartozó rögzítőpontok mellett pedig találunk még két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.2a bemenetet, illetve egy jack kimenetet is, a modern számítógépek vagy konzolok csatlakoztatása szempontjából (a HDMI 2.1 hiányát leszámítva) tehát nem kell majd kompromisszumot kötnünk. Sokaknak érdekes lehet még a HDMI CEC Profile Sync funkció, mely képes a csatlakoztatott és éppen aktív eszközök függvényében váltogatni a különböző képprofilok között, így ha egyszer minden forráshoz beállítottuk a megfelelő értékeket, később már kisebb valószínűséggel kell majd a monitor menüjében turkálnunk. Mindezért a gyártó 349 eurót kér a vásárlóktól, melyet az eszköz leszállítása mellett három év gyártói garanciával hálál meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés