Hirdetés

Egész napos munkára tervezték az MSI új, ívelt kijelzőjét

A 75 Hz-es VA panel többféle megoldással kíméli szemeinket.

Az MSI új, elsősorban egész napos munkavégzésre tervezett monitorral bővítette termékeinek sorát, a Pro MP271C ugyanis villódzásmentes működéssel és csökkentett kékfénykibocsátással igyekszik megóvni látószerveink épségét.

 


[+]

 

 

A gyártó által alkalmazott, Full HD felbontású, 27 hüvelykes VA panel más módon is növeli a komfortérzetet, 1500R íveltségével ugyanis a kijelző minden pontja nagyjából egyforma távolságra van a felhasználótól, továbbá a 250 nites maximális fényerőre is ráfoghatjuk, hogy ebből a célból maradt ilyen alacsony – mi viszont ezzel kapcsolatban inkább a költségcsökkentést hoznánk fel indokként. Az 1 ezredmásodperces válaszidő és a 75 Hz-es képfrissítés egy munkára szánt megjelenítőnél abszolút nem gond, ahogy a 94%-os sRGB és 78%-os DCI-P3 is elegendő lehet a legtöbb irodai felhasználó számára.

 


[+]

 

 

A monitor részét képezi még egy 2 x 2 W teljesítményű sztereó hangrendszer, valamint egy kizárólag döntögetést biztosító gyári talp, amit igény esetén bármilyen VESA 100-as konzolra lecserélhetünk.

 

 

 

Az MSI újdonsága már rendelhető státuszt tudhat magáénak, árcéduláján pedig 160 dolláros összeg szerepel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés