Hirdetés

Átlátszó blokkos AIO hűtő a Cooler Mastertől

A MasterLiquid ML240P Mirage hűtőt állítólag a gyártó legnagyobb szakijai tervezték a legjobb teljesítményt szem előtt tartva.

A Cooler Master bejelentette a MasterLiquid szériájának legújabb tagját az ML240P Mirage személyében, amelynek leginkább szembetűnő érdekessége a többi ML240 kivitelhez képest, hogy a 85 x 80 mm alapterületű CPU-blokk átlátszó teteje rálátást biztosít az üvegszálas házban dolgozó vízpumpára.


[+]

Az átlátszó elem körül 8 darab címezhető RGB LED sorakozik, amelyet a mellékelt vezetékes kontroller mellett a gyártó saját szoftverével és az alaplapgyártók programjaival is vezérelhetünk. A rézből készült talp által elvont hő egy harisnyázott cső vezeti a 240 milliméteres acélradiátorhoz, hogy aztán a lehűtött víz a másik csövön keresztül visszajusson a blokkba.


[+]

A hűtésről két darab 120 mm átmérőjű ventilátor gondoskodik, amelyek 2000 fordulatra képesek percenként, légszállítási értékük 60,95 CFM, zajszintjük pedig megáll 27 dB(A)-nél. A deformálódás megelőzését és a forgás stabilitását a lapátok köré vont külső gyűrű biztosítja, és erről sem maradtak le az ARGB LED-ek.


[+]

A Cooler Master ML240P Mirage minden ma kapható Intel és AMD foglalattal kompatibilis lesz a mellékelt felfogatóknak hála, a vételára pedig 150 euró körül fog alakulni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés